produktivitet

Hemmeligheden bag produktive virksomheder

Den er simplere end du tror

Lad mig stille dig et spørgsmål.

Hvis du var en professionel løber, hvis karriere afhang af at du altid leverede din bedste performance …

Ville du så løbe i det nøjagtige samme par sko, som dine konkurrenter løb i?

Eller ville du finde og løbe i et par sko, som passer perfekt til din unikke løbestil. Dine specifikke behov. Dine specielle udfordringer.

Lad mig gætte.

Du ville løbe i et par “skræddersyede” sko. Det ville du gøre, fordi du ved, at alle fødder er unikke, og at der ikke findes en “one-size-fits-all” sko. Især ikke for professionelle løbere.

Men det gælder ikke kun sko og løbere.

 

Sådan er det også med IT-løsninger og virksomheder.

Alle virksomheder er unikke

Derfor giver det lige så lidt mening at forsøge at tilpasse jeres virksomhed til en IT-løsning, I måske har valgt, fordi andre (større) virksomheder bruger den, som det gør at hoppe ned i konkurrentens sko.

Når I gør det …

En smartere løsning ville være at tilpasse jeres IT til jeres virksomhed.

Og det er nøjagtigt dét, Transformio kan hjælpe jer med.

I et samarbejde med os hjælper vi jer med at identificere de tidsrøvende arbejdsgange, der holder jeres virksomheds produktivitet tilbage. 

Når vi har fundet tidsrøverne, skræddersyer vi en softwareløsning  (ofte en simpel IT-platform), som gør jeres tunge arbejdsgange lettere og øger produktiviteten henover hele virksomheden. 

Til sidst hjælper vi jer med at implementere løsningen i jeres virksomhed og træner jer op i den, så den bliver en fast del af arbejdsdagen.

På den måde får I en simpel digital platform med værktøjer, der kan nøjagtigt det, de skal, og som alle jeres medarbejdere kan finde ud af. 

Ville sådan en softwareløsning være en game-changer for jer?

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

Vil I også slippe for de tidsrøvende arbejdsgange?

Transformio ApS

Richard Mortensens Vej 4E
DK-2300 København S

Åbningstider

Send en besked​

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.