Et skræddersyet system til servicerapporter​

Gør jeres serviceteknikere mere effektive, med et field service system der bliver lavet til jeres virksomheds unikke behov

Icon - 100x100 - Sanguine-3

Hænger du også fast i manuel servicerapportering, baseret på Excel-ark eller papirformularer?

Så ved du nok, at den måde ikke kun stjæler værdifuld tid men også resulterer i både manglende kvalitet og mangel på indsigt, hvilket ikke gør noget godt for jeres kundeservice.

Icon - 100x100 - Fresh Lime

Forestil dig sidste gang en manuel fejl i resulterede i tab, eller den tid I bruger på manuel indtastning.

Den tilgang sænker jeres beslutningstagning, og kan endda forhindre jer i at afdække værdifulde indsigter, der er begravet i ustrukturerede data. Alt sammen komplikationer der sætter jeres vækst og kundetilfredshed i fare.

Icon - 100x100 - Exotic

Vores intuitive og tilpassede servicerapportprogram bliver designet specielt til jeres virksomheds behov.

Sig farvel til unødvendige funktioner og komplekse grænseflader. Med en skræddersyet digital løsning, kan I automatisere manuelle opgaver, reducere fejl, og låse op for værdifulde indsigter der kan drive jeres virksomhed fremad

Afspil video om transformio skræddersyet it system

Drop servicerapport-skabelonerne i Excel og Word

Og sæt turbo på jeres produktivitet med jeres eget system til servicerapporterne
servicerapport field service

Fast månedlig pris

Gør budgettering nemmere og regnskabschefen glad med en månedlig pris der starter fra 450 kroner. Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter.

servicerapport field service

Værdi fra jeres data

Vores skræddersyede servicerapportprogram hjælper jer med at generere præcise og detaljerede rapporter for at træffe informerede beslutninger.

servicerapport field service

Skræddersyet til jeres behov

Vi mener, at software skal tilpasses til virksomhedens behov – ikke omvendt. Derfor tilbyder vi en løsning, der kan tilpasses præcist til jeres unikke krav og processer.

Fra 450 kr om måneden kan du få et Field Service Management system der tager udgangspunkt i jeres behov

Virksomheder der har sparet tid og penge med vores it-løsninger:

Optimer jeres servicetilbud med en unik field service management-løsning

Gør jeres arbejde lettere og mere effektivt med et intuitivy og tilpasset system til servicerapportering.

Vi er med på, at mange virksomheder stadig bruger traditionelle metoder som Excel eller Word til at oprette deres servicerapporter, fordi det er sådan man altid har gjort.

Det er derfor, vi har udviklet en moderne og effektiv løsning, der er designet til at passe perfekt til jeres virksomheds behov.

Fra overvågning af servicekvalitet til integration med regnskabsprogrammer, hjælper vores servicerapportprogram jer med at spare tid, reducere omkostninger, og forbedre jeres kundeservice.

Vi tager os af hele implementering og bygger systemet op, så det passer til jeres nuværende arbejdsgange og skabeloner.

servicerapport field service

Vores glade kunder siger:

Czeslaw Jankiewicz
Czeslaw Jankiewicz
CR Logistic
Vores nye bookingplatform har gjort vores hverdag så meget nemmere. Vi sparer meget tid på den enkelte booking, og kunderne er vilde med de præcise opdateringer de modtager på sms.
claus menne fra altansmeden
Claus Menne
Altansmeden
Har på professionel vis løftet min virksomheds proces for kunde forespørgsler fra at være manuel og tidskrævende til en digitaliseret proces med større struktur på data. Kan absolut anbefale Transformio.
anders ormstrup sealand
Anders Ormstrup
Sealand Europe
Anders fra Transformio var god til at forklare alt det man skulle vide, og hurtigt finde brugerens grund niveau
lars varming
Lars Varming
Sealand Europe
Rigtig god service fra Transformio, der altid er hjælpsom omkring eventuelle ændringer til platformen. Samtidig, så er der upåklagelig support, når der er behov for det, og altid med en løsningsorienteret approach.

Servicerapporter skræddersyet til jeres behov

Vi tror på, at hver eneste virksomhed er unik, og derfor fortjener en unik løsning. Ved at bygge et system til servicerapporter fra bunden, sikrer vi, at I får et system, der er tilpasset præcis jeres behov.

Vi udnytter kraften i vores standardmoduler, der er fuldt ud tilpasselige, hvilket gør, at vi kan levere høj kvalitet til en lav pris. Disse moduler giver os fleksibilitet til at designe og udvikle et system, der passer perfekt til jeres forretning uden unødvendige omkostninger.

Ingen unødvendige funktioner, ingen komplekse brugerflader – kun det I har brug for. Vi arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres processer, udfordringer og mål, og vi bygger et system, der afspejler dette.

Med vores skræddersyede system til servicerapporter får I mere end bare et værktøj – I får en løsning, der passer perfekt til jeres virksomhed, og det til en pris, der er overkommelig.

3.0 WEB FEATURE servicerapport 800 x 640

Udnyt kraften i jeres data

Data er blevet en uvurderlig ressource i den moderne forretningsverden. Men for mange virksomheder ligger en stor mængde af denne værdifulde ressource ubrugt hen, gemt i spredte Excel-ark og Word-dokumenter. Vores servicerapportsystem ændrer dette.

Ved at centralisere og strukturere jeres servicerapportdata, hjælper vores system jer med at omdanne rå data til brugbare indsigter. Med det rigtige værktøj kan jeres data hjælpe jer med at optimere jeres serviceprocesser, forbedre jeres kundeservice og endda opdage nye forretningsmuligheder.

Tag informerede beslutninger baseret på data

Med vores skræddersyede servicerapportsystem kan I nemt generere præcise og detaljerede rapporter, der kan guide jeres beslutningsprocesser. I stedet for at gætte jer frem, kan I træffe informerede beslutninger baseret på solide data.

Vores system tilbyder desuden avancerede analysefunktioner, der gør det nemt at identificere mønstre, tendenser og sammenhænge i jeres data. Dette kan hjælpe jer med at forstå jeres virksomheds ydeevne på et dybere niveau og finde effektive måder at forbedre den på.

Med vores servicerapportsystem er jeres data ikke længere bare tal i et regneark – det bliver en kraftfuld ressource, der kan drive jeres virksomhed fremad.

3.0 WEB FEATURE servicerapport 800x800 1

Priserne på et service management system:

pris mini

MINI

Det helt simple system der blot skal dække behov for eksempelvis registreringer og struktureret data samt enkelte, simple automatiseringer af arbejdsgange.

FRA

450 kr

PR MÅNED

+

75 kr

PR BRUGER/MÅNED
pris small

SMALL

Et mindre it-system der ofte bliver skabt til at dække et par enkelte arbejdsgange,  databaser og automatiseringer.

Systemet skal ofte ikke synkronisere med andre systemer eller give adgang til ekstern brugere.

FRA

1450 kr

PR MÅNED

+

165 kr

PR BRUGER/MÅNED
pris medium

MEDIUM

Den lidt større løsning hvor arbejdsgangene dækker flere afdelinger, funktioner og automatiseringer.

Ofte med integration til eksempelvis økonomisystem eller andre eksterne services

FRA

2950 kr

PR MÅNED

+

205 kr

PR BRUGER/MÅNED
pris large

LARGE

Den store it-løsning som håndterer avancerede arbejdsgange, mange databaser og automatiseringer.

Altid med integration til flere forskellige it-systemer og eventuelt ekstern adgang for kunder eller leverandører. 

FRA

5950 kr

PR MÅNED

+

205 kr

PR BRUGER/MÅNED

Skal vi finde ud af, om vi også kan hjælpe jer?

Så kan du booke et 20-minutters møde hér:

It-løsninger I kan forstå

Vi bygger it-løsninger til jer, der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.