Få en snak om jeres idéer og ambitioner

Vi ved ikke noget bedre, end at tage en uforpligtende samtale med jer om jeres virksomhed og blive klogere på, hvad der rører sig.

Hvad skal vi forvente os af at booke et møde med en digital konsulent?

Først og fremmest skal I gøre jer nogle tanker om hvilke udfordringer I har og på hvilke områder, I mener, I kunne have gavn af friske øjne udefra. 

Læs gerne nogle af vores blogindlæg herunder eller om de løsninger vi har lavet for andre kunder for at få en idé om mulighederne. Det kunne også være interessant for dig, at læse vores guides inden mødet.

Vi sætter i udgangspunktet en time af til samtalen og søger med ærlig og åben dialog at snakke de arbejdsgange i jeres virksomhed igennem, der er kendetegnet ved at være tunge eller arbejdsintensive. Det er ofte hér, vi finder det største potentiale, for at strømline ved hjælp af målrettet mikro-automatisering.

Forvent – og forlang også – at den konsulent du mødes med, stiller nysgerrige og åbne spørgsmål. At vedkommende spørger ’hvorfor’ en hel del gange – måske endda til det punkt, hvor det irriterer dig lidt – men vid, at det udelukkende er fordi, vi søger at få en dybereliggende forståelse for jeres virksomhed og jeres branche.

Og en afledt effekt er også, at I måske pludselig reflekterer lidt over hvorfor i egentligt gør som I gør i dag. 

Efter vores møde opsummerer vores konsulent samtalen og kommer også gerne med et par inputs til, hvor vi ser mulighed for at hjælpe jer.