Vi udvikler din tidsbesparende software i tæt samarbejde med dig og dine medarbejdere

Fra flaskehals til øget produktivitet på 7 trin.

Vi er med dig hele vejen fra idé til udvikling til implementering.

Start

processen

Vi starter med at tage en snak om, hvor jeres virksomhed befinder sig, hvilke udfordringer I har, og hvilke arbejdsgange, I har mest gavn af at få digitaliseret. Hvis I allerede har en god idé om, hvad det er I ønsker at få optimeret, fokuserer vi på det.

Overblik

processen

For at skabe et overblik over jeres nuværende arbejdsgange, så vi ved, hvad jeres udgangspunkt er, sætter vi os sammen med jeres nøglemedarbejdere – gerne online – og laver en grov kortlægning, så vi får et overordnet overblik.

Analyse

processen

I har helt sikkert en masse lavthængende frugter og områder, der har større potentiale for automatisering og digitalisering. Dem starter vi med at finde frem til ved at analysere de kortlagte arbejdsgange.

Løsning

processen

Efter vi er blevet enige om, hvad jeres mål er, og hvor det er smartest at starte, former vi en løsning, der i overordnede træk skaber en fortælling om, hvor vi skal hen.

Løsningsforslaget indeholder desuden overordnede minimumskrav og et overslag på opgavens omfang.

Det er vigtigt, at vi her er enige om, at løsningsforslaget ikke er et statisk dokument. Ingen ved på forhånd med 100% sikkerhed hvad der er rigtigt og forket – og derfor skal der – for begge parters skyld – være plads til ændringer og justeringer.

Udvikling

1502 5 build-alt

Når I har givet grønt lys til vores løsningsforslag, sætter vi vores udviklere i gang med at bygge løsningen.

I denne del af processen, går vi også mere i detaljerne med de kortlagte arbejdsgange, så vi kan identificere alle muligheder for automatisering og digitalisering.

Som en del af udviklingen, deler vi løsningen op i mindre bidder og frigiver nye versioner af jeres software, ofte, således at jeres nøglemedarbejdere har mulighed for at teste i et sandkassemiljø og give input, som vi så kan tilpasse løsningen efter. 

Implementering og træning

a blue barbell on a black background

Når vi står klar med den første testede version af jeres platform, begynder vi at oplære jeres nøglemedarbejdere i at bruge den. Den første version, der bliver lanceret, er ofte en simplere udgave der ikke indeholder al ønsket funktionalitet.

Denne version skal I se som en begyndelse frem for en afslutning, da det først er, når I er begyndt at bruge platformen, at vi ved, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Herfra samler vi løbende feedback og ruller små opdateringer og forbedringer ud – ofte på ugentlig basis.

Løbende support og forbedringer

1502 7 user-headset

Platformen er bygget til at kunne tilpasses og forbedres i takt med at din virksomhed udvikler sig, og derfor er platformen som udgangspunkt altid under udvikling. Dette tager vi højde for, og I vil derfor opleve, at I på dette tidspunkt i processen stadig har klip tilbage til udvikling. Simpelthen fordi, den bedste feedback kommer, når I begynder at bruge jeres nye værktøjer i hverdagen.

Det I skal fokusere på er derfor, at bruge jeres nye platform og give os feedback, så vi løbende kan tilpasse og justere.

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.