Sådan optimerede Sealand Europe deres workflow

Ved hjælp af en low-code applikation fra Transformio opnåede containerrederiet Sealand Europe en tidsbesparelse på 2 min. pr. emailtransaktion.

Udfordringen

Uintegrerede systemer og individuelle processer

Da Sealand Europe blev etableret i Danmark, var det af praktiske årsager ikke muligt direkte at overføre eksisterende systemer og forretningsgange under Marine Execution-funktionen fra moderselskabet Maersk Line til Sealand Europe.

Dette medførte at vigtige informationer skulle hentes manuelt fra flere separate systemer, og at de 6 Marine-operatører der hver især sad med de daglige opgaver, udviklede variationer i deres processer.

Konsekvensen af dette var, at den daglige eksekvering blev udført ud fra den enkeltes præferencer fremfor en overordnet guideline, og gerne baseret på forskellige egenudviklede Excelark.

Det betød, at hver gang en sag skiftede hænder, f.eks. under sygdom eller andre akut opståede situationer, kostede det yderligere tid og ressourcer for alle involverede parter, der ikke nødvendigvis havde indsigt i, hvordan den enkelte kollega havde udviklet sit personlige Excelark.

tegning af kontorarbejder der hopper over forhindring
citationstegn

”Transformio-applikationen samlede trådene for os, og jeg kan med 100% sikkerhed sige, at vores hverdag er blevet nemmere og mere effektiv takket være Transformios input og platform”

Lars Varming, String Manager, Sealand Europe

tegning af pakke i faldskærm

Løsningen

Procesoptimering, dataintegration og datamigrationsløsninger

For at løsne op for ovenstående udfordringer optimerede Sealand Europe i første omgang processen ved at udarbejde en intern aftale om standardkrav til information i e-maildistributionen.

I næste fase etablerede vi dataintegration fra eksisterende interne systemer over til Sealand Europes nye web-app baseret på Zoho Creator, og skabte derudover datamigrationsløsninger for de ikke-integrerbare systemer.

Og det skabte flere muligheder herunder:

tegning af raket der letter

Resultatet

Optimerede processer, nye muligheder of farvel til regnearket

Applikationen muliggør en langt mere strømlinet kommunikation hos Sealand Europe, da al den relevante data nu er tilgængelig i ét samlet overblik, og den enkelte medarbejder nu blot med et enkelt klik kan videregive relevant information til de korrekte modtagere.

Kombineret med de nye systemintegrationer m.m. endte Marine Execution-teamet med at spare i omegnen af to minutter for hver e-mailtransaktion relateret til et havneanløb. På årsbasis svarer det til over 500 sparede timer, der nu bruges til at skabe værdi for virksomheden.

Alle arbejder nu på den samme platform, og har defor kunne vinke farvel til et hav af forskellige regneark.

Derudover har den enkelte medarbejder nu altid den relevante information med i lommen, da løsningen baseret på Zoho Creator er født med mobilapps til både Android og iPhones.

Velkommen hos Transformio – skal vi sammen trække i arbejdstøjet?

Transformio ApS

Richard Mortensens Vej 4E
DK-2300 København S

Åbningstider

Send en besked

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software kan spare dig og din virksomhed for tid (og penge).

Klik på bogen til venstre for at downloade.

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.