Sådan optimerede Sealand Europe deres workflow​

Ved hjælp af en low-code applikation fra Transformio opnåede containerrederiet Sealand Europe en tidsbesparelse på 2 min. pr. emailtransaktion.

Udfordringen

Uintegrerede systemer og individuelle processer

Da Sealand Europe blev etableret i Danmark, var det af praktiske årsager ikke muligt direkte at overføre eksisterende systemer og forretningsgange under Marine Execution-funktionen fra moderselskabet Maersk Line til Sealand Europe.

Dette medførte at vigtige informationer skulle hentes manuelt fra flere separate systemer, og at de 6 Marine-operatører der hver især sad med de daglige opgaver, udviklede variationer i deres processer.

Konsekvensen af dette var, at den daglige eksekvering blev udført ud fra den enkeltes præferencer fremfor en overordnet guideline, og gerne baseret på forskellige egenudviklede Excelark.

Det betød, at hver gang en sag skiftede hænder, f.eks. under sygdom eller andre akut opståede situationer, kostede det yderligere tid og ressourcer for alle involverede parter, der ikke nødvendigvis havde indsigt i, hvordan den enkelte kollega havde udviklet sit personlige Excelark.

tegning af kontorarbejder der hopper over forhindring
citationstegn

Transformio-applikationen samlede trådene for os, og jeg kan med 100% sikkerhed sige, at vores hverdag er blevet nemmere og mere effektiv takket være Transformios input og platform

Lars Varming
String Manager, Sealand Europe​

tegning af pakke i faldskærm

Løsningen​

Procesoptimering, dataintegration og datamigrationsløsninger

For at løsne op for ovenstående udfordringer optimerede Sealand Europe i første omgang processen ved at udarbejde en intern aftale om standardkrav til information i e-maildistributionen.

I næste fase etablerede vi dataintegration fra eksisterende interne systemer over til Sealand Europes nye web-app baseret på Zoho Creator, og skabte derudover datamigrationsløsninger for de ikke-integrerbare systemer.

Og det skabte flere muligheder herunder:

tegning af raket der letter

Resultatet ​

Optimerede processer, nye muligheder of farvel til regnearket

Applikationen muliggør en langt mere strømlinet kommunikation hos Sealand Europe, da al den relevante data nu er tilgængelig i ét samlet overblik, og den enkelte medarbejder nu blot med et enkelt klik kan videregive relevant information til de korrekte modtagere.

Kombineret med de nye systemintegrationer m.m. endte Marine Execution-teamet med at spare i omegnen af to minutter for hver e-mailtransaktion relateret til et havneanløb. På årsbasis svarer det til over 500 sparede timer, der nu bruges til at skabe værdi for virksomheden.

Alle arbejder nu på den samme platform, og har defor kunne vinke farvel til et hav af forskellige regneark.

Derudover har den enkelte medarbejder nu altid den relevante information med i lommen, da løsningen baseret på Zoho Creator er født med mobilapps til både Android og iPhones.

Sealand Europes skræddersyede operationsplatform er en størrelse XL med 2 integrationer:

Prisberegner

Nysgerrig på hvad en tilpasset it-løsning skal koste? Prøv vores prisberegner herunder og få en indikation af de månedlige omkostninger.

Selvom vores løsninger tilpasses jeres behov, er vores priser baseret på standardstørrelser.
80% af de it-løsninger vi leverer, kan passes ind i prisskabelonen nederst.

Det kan selvfølgelig være svært, umiddelbart at vurdere hvor jeres behov falder ind, men tag udgangspunkt i, at en XXS-løsning typisk involverer en eller to databaser, to-tre forskellige brugertyper, en håndfuld rapporter og en smule BI samt et par enkelte workflows. 

DKK
DKK
Jeres brugere skal spare minutter dagligt ved denne løsning for at nå break-even på den månedlige pris

Velkommen hos Transformio – skal vi sammen trække i arbejdstøjet?​

Transformio ApS

Richard Mortensens Vej 4E
DK-2300 København S

Åbningstider

Send en besked​

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.