En shippingplatform hvor alt sejler - som det skal

Sealand Maersk sparer 500 timer om året ved hjælp af en skræddersyet shipping software og automatiserede processer

case udfordring

Udfordringen

Uintegrerede systemer og individuelle processer

Da Sealand Maerske blev etableret i Danmark, var det af praktiske årsager ikke muligt direkte at overføre eksisterende systemer og forretningsgange under Marine Execution-funktionen fra moderselskabet Maersk Line til Sealand Maersk.

Dette medførte at vigtige informationer skulle hentes manuelt fra flere separate systemer, og at de 6 Marine-operatører der hver især sad med de daglige opgaver, udviklede variationer i deres processer.

Konsekvensen af dette var, at den daglige eksekvering blev udført ud fra den enkeltes præferencer fremfor en overordnet guideline, og gerne baseret på forskellige egenudviklede regneark.

Det betød, at hver gang en sag skiftede hænder, f.eks. under sygdom eller andre akut opståede situationer, kostede det yderligere tid og ressourcer for alle involverede parter, der ikke nødvendigvis havde indsigt i, hvordan den enkelte kollega havde udviklet sit personlige system.

Transformios skræddersyede shipping-software samlede trådene for os, og jeg kan med 100% sikkerhed sige, at vores hverdag er blevet nemmere og mere effektiv takket være Transformios input og software.

case løsning

Løsningen

Procesoptimering, dataintegration og datamigrationsløsninger

For at løsne op for ovenstående udfordringer optimerede Sealand Europe i første omgang processen ved at udarbejde en intern aftale om standardkrav til information i e-maildistributionen.

I næste fase etablerede vi dataintegration fra eksisterende interne systemer over til Sealand Maersks nye web-app baseret på Zoho Creator, og skabte derudover datamigrationsløsninger for de ikke-integrerbare systemer.

Og det skabte flere muligheder herunder:

case

Nøglefunktioner:

case resultat

Resultatet:

Optimerede processer, nye muligheder og farvel til regnearket

Applikationen muliggør en langt mere strømlinet kommunikation hos Sealand Maersk, da al den relevante data nu er tilgængelig i ét samlet overblik, og den enkelte medarbejder nu blot med et enkelt klik kan videregive relevant information til de korrekte modtagere.

Kombineret med de nye systemintegrationer m.m. endte Marine Execution-teamet med at spare i omegnen af to minutter for hver e-mailtransaktion relateret til et havneanløb. På årsbasis svarer det til over 500 sparede timer, der nu bruges til at skabe værdi for virksomheden.

Alle arbejder nu på den samme platform, og har defor kunne vinke farvel til et hav af forskellige regneark.

Derudover har den enkelte medarbejder nu altid den relevante information med i lommen, da løsningen baseret på Zoho Creator er født med mobilapps til både Android og iPhones.

Sealand Maersk Europes skræddersyede operationsplatform er en størrelse XL med 2 integrationer:

Prisberegner

Nysgerrig på hvad en tilpasset it-løsning skal koste? Prøv vores prisberegner herunder og få en indikation af de månedlige omkostninger.

Selvom vores løsninger er skræddersyede, er vores priser baseret på t-shirt størrelser.

Det kan selvfølgelig være svært umiddelbart at vurdere hvad der dækker jeres behov. Men tag udgangspunkt i, at langt de fleste løsninger falder indenfor kategorierne XS til L. 

Du kan også se eksempler på it-systemer vi har leveret, og hvilken størrelse de passer til, ved at klikke lige her.

l skal blot spare minutters arbejde om dagen, så har jeres nye it-løsning tjent sig selv hjem.
DKK
DKK

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

Vil I også slippe for de tidsrøvende arbejdsgange?

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.