excel tid

Værktøjet, der røver dig og dine kollegaer for tid

Du kender det godt, Excel-arket. Værktøjet der på overfladen virker oplagt til at holde styr på jeres virksomheds vigtigste tal, som fx. regnskab, budget og ordrer. Men bag den skinnende overflade gemmer sig en nådesløs tidsrøver.

Hos de fleste virksomheder (især mindre virksomheder) er Excel-arket – og det manuelle tasteri som følger med – en nødvendig del af dét at drive forretning.

Og så kan det godt være, at Excel-arket for de utrænede (læs: de fleste af os) er langsomt, besværligt og frustrerende at bruge.

(Det er jo de færreste af os, der er Excel-eksperter).

Men det fungerer – og det er det vigtigste.

Oveni sparer I så også de penge, det ville koste jer at erstatte det manuelle regneark med en “smart” digital løsning, som ingen alligevel forstår at bruge.

Ergo: 

Excel-arket er den smarteste og billigste løsning for jeres virksomhed.

Men er det nu også sandt?

Lad mig vise dig et lille regnestykke.

(Bare rolig, jeg holder det kort og simpelt).

Lad os sige at en af jeres manuelle opgaver tager 6 minutter at udføre, og at den bliver udført 10 gange om dagen per medarbejder.

Det er 60 minutters manuelt arbejde om dagen per medarbejder.

Så langt så godt.

Lad os så antage, at vi erstatter den manuelle opgave med en digital løsning, som reducerer tiden, det tager at udføre opgaven med 75% ned til 15 minutter per medarbejder.

Det giver jer 45 ekstra minutter om dagen pr medarbejder. Hvilket er 4 ekstra timer om ugen.

4 ekstra timer om ugen pr medarbejder, der kan bruges på opgaver, der faktisk skaber værdi for jeres virksomhed 

… fremfor administrativt arbejde, der kun koster jer tid og penge.

Store virksomheder med dybe pengepunge har måske råd til at køre sådan en usmurt og ineffektiv maskine.

Men den luksus har mindre virksomheder ikke.

Der er hver en krone og time afgørende for, om forretningen vokser – eller kører fallit.

Fra kaotiske regneark,
til unikt forretningssystem

Mange små og mellemstore virksomheder bruger regnearket til at holde styr på ordrer, fakturering, logistik, kalkulationer og en lang række andre informationer i hverdagen.

Det er en smart, nem og billig løsning for de fleste til at starte med.

Men ofte sker det, at der kommer flere (og mere komplicerede) regneark til i takt med at virksomheden vokser, og så bliver det sværere og sværere at bevare overblikket. Og når det sker, så begynder fejlene at opstå.

Kender du til det?

Vores simple og brugervenlige it-løsninger hjælper dig og dine kolleger med at holde snuden i sporet, så I kan bruge tiden på det, I er bedst til.

Mit spørgsmål til dig:

Ved du hvad jeres nuværende arbejdsgange koster jer? 

Hvis du gerne vil finde ud af det — og få et indtryk af, hvordan en simpel og skræddersyet softwareløsning kan spare jeres virksomhed for tid og penge – så lad os tage en uforpligtende samtale.

Er du klar til at skifte?

Du kan tænke, at det sikkert tager en frygtelig masse tid at flytte jeres regneark til en mikro-app, det være sig fra strømlining af jeres dataarbejdsprocesser og tilføjelse af flere sikkerhedslag.

Den eneste virkelige ulempe er dog den tid og kræfter, der bruges på at oprette appen. Og afhængigt af dit teams tekniske evner og ressourcer kan det faktisk gøre markant hurtigere end du tror.

Hvis jeres virksomhed kun lejlighedsvist benytter jer af regneark og ikke har brug for en fuld database eller måske slet ikke har følsomme data, ja, så er det måske bedre for jer blot at holde jer til regneark.

Hvis ikke, kan en digital løsning fra Transformio måske være noget for jer.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

Vil I også slippe for de tidsrøvende arbejdsgange?

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.