Et system til priskalkulationer der sætter fart på tilbuddene

Altansmeden slap for tunge og langsomme regneark ved at automatisere deres kalkulationer

case udfordring

Udfordringen

Manuelle priskalkulationer forsinkede tilbudsgivningen

Da Claus Menne i begyndelsen af 2021 overtog driften af Altansmeden i Silkeborg, overtog han samtidigt en uddateret måde at behandle ordreforespørgsler på.

Processen var langsommelig, og foregik ved at virksomheden efter første kontakt fra kunden fremsendte et Word-dokument, som kunden blev bedt om at udfylde.

Herefter skulle informationerne og dataene fra dette dokument manuelt kopieres og indsættes i regneark for at beregne et tilbud eller overslag til kunden. Slutteligt skulle dette atter plottes ind i en mail, og manuelt sendes til kunden.

En proces der umiddelbart føltes overkommelig, men hvor Claus Menne nu vurderer, at deres nye, skræddersyede tilbudssystem fra Transformio sparer personalet tæt på en times arbejde pr tilbud.

Det gælder om at være så kosteffektiv som mulig i alle led i virksomheden, og for at komme nærmere det mål, er en forenkling af procedurerne et af områderne, hvor man kun kommer i mål ved hjælp af øget digitalisering.

case løsning

Løsningen

Automatisk priskalkulation og ingen copy-paste

Ved at integrere Zoho Creator, med virksomhedens eksisterende CRM-system, er det lykkedes at skabe et flow i tilbudsgivningen, som har automatiseret flere processer. Ifølge Claus Menne har den mere strukturelle tilgang til tingene været et ekstra plus.

Med Altansmedens nye tilbudssystem udfylder den potentielle kunde detaljerne for den ønskede altan via en onlineformular. I samme øjeblik som kunden har udfyldt oplysningerne og indsendt formularen, kalkulerer platformen automatisk omkostningerne ved at producere den pågældende altan og notificerer salgsafdelingen, at der foreligger en ny henvendelse og kalkulation – klar til tilbudsgivning.

Baseret på kalkulationerne kan salgsafdelingen nu definere den ønske dækningsgrad samt tilføje standardsatser, hvorefter tilbuddet kan sendes til kunden få minutter efter formularen er indsendt.

case resultat

Resultatet:

Glade kunder og medarbejdere

Mængden af manuelt arbejde i forbindelse med tilbudsberegninger og -afgivelser er blevet minimeret, da virksomhedens medarbejdere ikke manuelt skal flytte data fra et system til et andet.

Med et forholdsvist simpelt indgreb har virksomheden optimeret deres tilbudsstyring og opnået en kædereaktion af fordele:

Altansmedens skræddersyede tilbudssystem er en størrelse XS med 1 integration:

Investeringsberegner

Ét klip svarer til 20 minutters udviklingsarbejde eller 15 minutters konsulentarbejde. Ubrugte klip kan refunderes

DKK
DKK
DKK

*Ved årlig betaling gives 20% rabat på licenser

Over 36 måneder, skal I blot spare minutters arbejde om dagen, så har jeres nye it-løsning tjent sig selv hjem.
DKK

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

Vil I også slippe for de tidsrøvende arbejdsgange?

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.