En it konsulent til mindre virksomheder

Vores team er dedikeret til at hjælpe små virksomheder med budgetvenlige it-løsninger

it konsulent

Mere effektiv

Sammen finder vi de tidsrøvende arbejdsgange, der holder din virksomheds effektivitet tilbage.

it konsulent

Mindre arbejde

Vi automatiserer de administrative opgaver, der koster jer tid, så I når mere med mindre arbejde

it konsulent

Passer til jer

Vi er dedikeret til jer i mindre virksomheder – og forstår at navigere indenfor faste økonomisk rammer.

Virksomheder der arbejder smartere med vores it-løsninger:

WEB 800 x 800 it konsulent 1

Vores it konsulenter bruger ingen smarte modeord - kun åbenhjertet dialog om jeres virksomheds muligheder​

Klar tale om jeres virksomheds muligheder, såvel som begrænsninger, er helt grundlæggende i vores tilgang til at skabe digitale succeser for jeres virksomhed.

Sammen med jer identificerer vi de områder med størst digitaliseringspotentiale i jeres virksomhed og får beskrevet de udfordringer der skal løses.

Herefter definerer vi en digital løsning, med henblik på at styrke jeres produktivitet og derigennem jeres konkurrenceevne.

For det er ingen hemmelighed, at virksomheder der succesfuldt benytter de digitale kræfter, der er til rådighed i dagens marked, er op til 20% mere effektive end de virksomheder der ikke gør.

It-konsulenter der også sikrer support og vækst efter implementering

Vores engagement stopper ikke ved udviklingen af en løsning. Vi sikrer, at implementeringen er sømløs og at hver fase af processen forstås klart af alle involverede parter.

Dette inkluderer grundig træning af jeres team for at maksimere anvendelsen af de nye digitale værktøjer. Vores IT-konsulenter står til rådighed for løbende support og optimering, fordi vi forstår, at teknologi og markedsvilkår udvikler sig hurtigt.

Ved at blive ved jeres side sikrer vi, at jeres virksomhed ikke kun overlever i det digitale landskab, men trives og fortsætter med at udnytte nye teknologier til at opnå endnu større effektivitet og succes.

it konsulent

Som it-konsulenter er vores fornemmeste opgave, at forstå jeres virksomheds liv til fulde

Hos Transformio tror vi på, at et fælles fundament og en følelse af formål er nøglen til motivation. Derfor har vi skabt en strategisk fortælling. Et dokument, der forklarer, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.

Vores fortælling forbinder hjertet og hjernen og reflekterer over hvordan mening er det vigtigste element i vores liv.​

Skal vi finde ud af, om vi også kan hjælpe jer?

Så kan du booke en gratis halv times rådgivning hér:

TRANSFORMIO er godkendt SMV:Digital-rådgiver

Gennem SMV:DIGITAL-ordningen kan virksomheder søge om tilskud til privat rådgivning, og dermed få ekstern hjælp til digital omstilling.

Transformio er godkendt som rådgiver under SMV:Digital programmet. Dét betyder at vi kan hjælpe virksomheder med at identificere, hvor I virksomheden der er størst potentiale for at digitalisere.

it konsulent

It-konsulenter der hjælper mindre virksomheder med at opnå deres fulde potentiale

Gennem en dybdegående forståelse for jeres virksomhed og forretning, hjælper vi jer med at opnå digital succes.

Som it-konsulenter agerer vi som ”digitale skræddere” og udvikler løsninger, der er skabt med jeres forretning for øje.

Vores digitale løsninger hjælper jeres virksomhed med at:

Vores tilgang er grundigt personlig og inddragende, og vi tror på kraften i partnerskab og åben kommunikation. Ved at dykke ned i kernen af jeres virksomhed sikrer vi, at de teknologiske løsninger, vi tilbyder, ikke blot er effektive, men også fremtidssikrede. Med vores hjælp vil I opleve, hvordan avanceret teknologi og smart datahåndtering kan transformere jeres arbejdsprocesser, hvilket resulterer i forbedret produktivitet og højere rentabilitet. Vi er engagerede i at være med jer på hele jeres rejse mod digital transformation, så I kan trives og skille jer ud i en stadigt mere digitaliseret verden.

it konsulent

Vi stræber efter at skabe en meningsfuld arbejdsplads der understøtter det menneskelige potentiale​​

Hos os handler det i sidste ende om det menneskelige potentiale.
Vi søger derfor helst langvarige relationer, og vægter den opfølgende dialog og relation lige så højt som selve udviklingen.

For de bedste løsninger er aldrig færdige, men udvikler sig konstant til en foranderlig hverdag. Og det gøres bedst, når vi er noget for andre og i fællesskab dagligt, bliver klogere på os selv og hinanden.

Vi mener, at nøglen til varig succes ligger i et konstant fokus på vækst og udvikling—ikke bare for vores løsninger, men også for de mennesker, der anvender dem. Som IT-konsulenter prioriterer vi en kultur af læring og udvikling i vores arbejde.

Ved at skabe et miljø, hvor feedback er velkommen og alle holdmedlemmer opmuntres til at bidrage med deres unikke perspektiver, sikrer vi, at vores løsninger ikke blot er teknologisk avancerede, men også dybt forankrede i de reelle behov og mål, som vores kunder har. Dette samarbejde og denne åbenhed fører til innovationer, der gør en forskel, både i dag og i fremtiden.

Velkommen hos Transformio – skal vi sammen trække i arbejdstøjet?

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.