Prisvenligt IT-system, der løser jeres unikke udfordringer

Sæt turbo på produktiviteten og minimer risikoen for fejl, med et skræddersyet it-system der tager udgangspunkt i jeres unikke behov - uden at sprænge banken.

Udskift jeres virksomheds Excel-lappeløsninger med et enkelt it-system, der passer til jeres behov.

skræddersyet it byggeplads

Softwareudvikling tilpasset din virksomhed

Vi bygger forretningsapplikationer på en cloud-platform, der gør jer i stand til at få arbejdet hurtigere fra hånden, få værdi ud af jeres data, og automatisere de trivielle regnearksbaserede arbejdsgange i virksomheden. Og så er det endda også en overskuelig investering.

skræddersyet it kontor

Saml din data på én simpel platform

Med din virksomheds data samlet på en enkel online platform, har du rig mulighed for at filtrere, sortere og vise den på de måder, der er mest nyttigt for dig. Hent relevant data fra flere kilder og kombiner derefter dataene i en enkelt, letlæselig rapport. 

skræddersyet it lager

Administrér på farten og fra alle enheder

Skal der laves akutte ændringer i platformen? Intet problem. Alle vores platforme er browserbaseret og har også en tilhørende mobilapp til iOS og Android, så du og dine medarbejdere altid kan tilgå den fra alle enheder, og fra hvor end I befinder jer.

En softwareløsning, der omfavner jeres virksomheds behov

Når det kommer til software, it-systemer og it-løsninger, er vores grundfilosofi her i Transformio, at alle virksomheder er unikke. Alle virksomheder har unikke udfordringer, og deraf også unikke behov.

I praksis betyder det, at al vores softwareudvikling har til formål at omfavne den enkelte virksomheds unikke krav, udfordringer og behov.

Denne tilgang står som modpol til den generelle tendens, vi ser hos virksomheder, hvor man i stedet for at finde IT-løsninger og software, der passer til virksomheden, forsøger at tilpasse virksomheden til standardiserede IT-løsninger, hvis kompleksitet ofte forårsager flere problemer end de løser.

De åbenlyse ulemper ved denne uhensigtsmæssige tilgang kan let beskrives med en simpel analogi:

it-system

Hvad koster en tilpasset
it-løsning?

it system

Forestil dig, at du var en professionel løber, hvis karriere afhang af, at du altid leverede din bedste performance.

Hvis det var tilfældet, ville du så løbe i et par sko som du bare tog ned fra hylden i sportsforretningen? Eller ville du finde og løbe i et par sko, som  blev tilpasset perfekt til din unikke løbestil? Med dine specifikke behov og specielle udfordringer?

Lad os gætte. Du ville højst sandsynligt vælge at løbe i et par sko der var tilpasset præcist til dig. Og det ville du gøre, fordi du ved, at alle fødder er unikke, og at der ikke findes en “one-size-fits-all” sko. Især ikke for professionelle løbere.

Det samme er gældende for IT-systemer og virksomheder. Netop derfor er det værd at overveje om, det giver mening at løse jeres virksomheds unikke udfordringer ved at presse dem ned i en “standardsko”, eller om det måske ikke er smartere (og billigere) at få udviklet et tilpasset IT-system.

På under 2 minutter kan du blive klogere hvad vi kan gøre for dig:

Hvad er forskellen på standardsoftware og skræddersyet software?

Skræddersyet software, brugerdefineret software eller skræddersyet it-system – er en softwareløsning, der er udviklet ud fra eksakte brugerkrav. Ligesom et skræddersyet jakkesæt, er disse softwareløsninger lavet og tilpasset helt nøjagtigt til jeres specifikke krav.

Med traditionel it-udvikling får I derfor en platform, der 100% opfylder jeres behov, så I ikke behøver at ændre jeres arbejdsprocesser for at få gavn af systemet.

Da løsningen er skabt til jeres virksomhed, og I dermed ejer koden, kan løsningen let integreres med anden skræddersyet eller pakket software eller bruges til at erstatte et ældre system og kan opdateres og udvides i fremtiden.

Skræddersyet software ses derfor som et alternativ til kommerciel software eller ”hylde-software” – også kendt som SaaS. Udfordringen med it-systemet, der er bygget fra bunden, er dog også at det er meget omkostningstungt og tidskrævende, og i virkeligheden noget kun de største virksomheder har ressourcer og kompetencer til at give sig i kast med. 

Derfor vælger man ofte en standardløsning – altså kommercielt software – en færdigpakket løsning, der kan købes på massemarkedet. Med andre ord, en generisk pakkeløsning, som er designet til at favne bredest muligt for at blive solgt til så mange mennesker som muligt.

Da disse softwareprodukter er beregnet til brug på massemarkedet, indeholder de for det meste kun generelle værktøjer og funktioner,  som mange virksomheder har brug for.

Og selvom det jo på overfladen, lyder tiltalende, kan det også betyde, at I ender med en platform, der inkluderer en masse funktioner, I enten ikke har brug for eller omvendt, at I står med et IT-system, der ikke rigtigt løser de problemstillinger I har i jeres virksomhed.

Det resulterer ofte i, at virksomhederne ender med at skulle tilpasse sig til softwareløsningen, fremfor at have et it-system, der er tilpasset virksomheden.

Vores glade kunder siger:

Czeslaw Jankiewicz
Czeslaw Jankiewicz
CR Logistic
Vores nye bookingplatform har gjort vores hverdag så meget nemmere. Vi sparer meget tid på den enkelte booking, og kunderne er vilde med de præcise opdateringer de modtager på sms.
claus menne fra altansmeden
Claus Menne
Altansmeden
Har på professionel vis løftet min virksomheds proces for kunde forespørgsler fra at være manuel og tidskrævende til en digitaliseret proces med større struktur på data. Kan absolut anbefale Transformio.
anders ormstrup sealand
Anders Ormstrup
Sealand Europe
Anders fra Transformio var god til at forklare alt det man skulle vide, og hurtigt finde brugerens grund niveau
lars varming
Lars Varming
Sealand Europe
Rigtig god service fra Transformio, der altid er hjælpsom omkring eventuelle ændringer til platformen. Samtidig, så er der upåklagelig support, når der er behov for det, og altid med en løsningsorienteret approach.

En simpel IT-platform, designet til at løse jeres unikke udfordringer

Hos Transformio kombinerer vi det bedste fra begge verdener, ved brugen af såkaldt LCAP (low code application platforms) når vi går i gang med it-udvikling

Vi bygger små applikationer på en samlet platform, der gør jer i stand til at få arbejdet hurtigere fra hånden, få værdi ud af jeres data, og automatisere de trivielle arbejdsgange i virksomheden. 

Løsningerne spænder bredt fra ordrestyring eller lagerstyring med integration til jeres økonomisystemer, komplekse kalkulationssystemer, produktdatabaser med kundeportaler, it-systemer til serviceteknikere med indbyggede tjeklister og rapporteringsfunktioner eller hvad med en operationsplatform til et containerrederi?

Fællesnævneren for alle de løsninger vi har udviklet er, at virksomhederne stod med en meget specifik udfordring, som standardsoftware eller ERP-systemer ikke kunne løse.

I stedet brugte man regneark, tekstbehandling, e-mailbehandlinger og lignende som lappeløsninger, ud fra idéen om, at det slet ikke kunne betale sig at få udviklet et specielt it-system, der kunne understøtte virksomhedens unikke arbejdsprocesser og forretningsgange. 

Dette har ændret sig med introduktionen af low-code platforme. Nu er det faktisk pludseligt muligt at få udviklet netop den it-løsning, som tidligere var økonomisk urealistisk.

Fordelen ved low-code platforme er, at de reducerer behovet for programmering, da de fleste af applikationens funktioner kan bygges ved hjælp af grafiske elementer samt forudskrevne og genanvendelige kodeblokke. I de fleste tilfælde behøver vores udviklere derfor kun at programmere de mere komplekse og unikke aspekter af jeres it-system. Dette betyder både lavere omkostninger til softwareudvikling, men også markant hurtigere leveringstid.

Ofte ser vi, at platformen bliver udvidet og flere funktioner integreres, når først brugerne opdager styrken i at arbejde i samme system og have det meste forbundet, uden at skulle springe rundt mellem et utal af forskellige applikationer.

Af samme årsager er back-up af data, brugeradministration, justeringer og løbende tilpasning af jeres it-system også inkluderet i abonnementet. For os er det nemlig en selvfølge, at efterhånden som jeres virksomheder udvikler sig, skal jeres it-systemer også automatisk følge med.

For os er det en selvfølge, at efterhånden som jeres virksomhed udvikler sig, skal jeres it-systemer automatisk følge med.

En fleksibel, webbaseret it-løsning

Det er klart, at i takt med at en virksomhed udvider sig, vokser omfanget af behovet for it-systemer også. Fordi den low-code software vi benytter os af hos Transformio,  er fuldstændig fleksibel, og derfor kan det it-system vi leverer uden problemer følge med i jeres virksomheds udvikling. 

Og det bedste af det hele: Nye funktioner der understøtter jeres eksisterende løsning kan hurtigt designes og implementeres. Alt sammen inkluderet i jeres abonnement.

Og eftersom dine medarbejdere allerede kender platformen, er der ikke behov for nye træningsforløb, hvis I eksempelvis ønsker at platformen udvide med lagerstyring, tidsregistrering eller et tilpasset ordrestyringssystem.

En anden fordel ved denne løsning er, at den er helt browserbaseret. Det betyder, at eventuelle fejlrettelser eller kodeændringer finder sted i baggrunden. Opdateringer udrulles flydende og regelmæssigt, uden at du skal foretage dig noget. Ingen downloads eller installationer. Og alle bruger derfor altid den nyeste version af platformen.

Derudover er it-systemet født med en mobilapp til iOS og Android, der indeholder fuldstændig den samme funktionalitet, som den webbaserede løsning. I skal med andre ord ikke bruge penge på, at få udviklet mobilløsninger. Det hele er inkluderet.

Et brugertilpasset dashboard kan jeres brugere den information, der er vigtigt for den enkelte afdeling eller funktion. På et øjeblik kan du eksempelvis se lagerniveauer, dagligt salg, månedlige fremskrivninger og status for hvert køb.

Med indbygget AI-teknologi og machine learning, kan jeres platform med tiden også komme med kompetente bud på eksempelvis udvikling i lagerbeholdning, forventede antal ordrer eller informationer om hvornår en kundes maskine skal have et serviceeftersyn.

Integration med eksisterende systemer

Vi forbinder jeres nye it-løsning med jeres eksisterende systemer, så al relevant data udveksles og jeres arbejdsgange spiller i perfekt harmoni.

Fuldt ud tilpasset jeres behov

Vores målrettede og simple softwareløsninger, kan let og simpelt tilpasses præcist til dine behov. Også efter du er kommet i gang. Og det er altid med i prisen.

Styr på jeres opgaver på farten

Alle vores løsninger fungerer på tværs af alle enheder. Lige fra starten. Du har altid adgang, uanset om du bruger Mac, Windows, iOS eller Android. Desktop, laptop, tablet eller mobil.

Du har flaskehalsen. Vi bygger løsningen. Skal vi tage en snak?

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

Vil I også slippe for de tidsrøvende arbejdsgange?

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.