Slip fri af Excel og få
mere tid til det vigtige

Gør op e op med de tunge excel-ark. Sæt turbo på produktiviteten og minimer risikoen for fejl med en skræddersyet it-løsning

Har I også en masse interne værktøjer bygget i Excel? ​

Overvej i stedet et unikt forretningssystem - bygget med udgangspunkt i jeres behov

excel overblik

FÅ ÉT SAMLET OVERBLIK​

Glem alt om komplicerede excelark. Vi samler al din virksomheds data på én sikker platform, så du og dine kolleger kan få et overblik, søge, filtrere og danne rapporter med få klik – også til møder eller kundebesøg

excel rutineopgaver

AUTOMATISER OPGAVER​

Vil du spare dig selv og dine kolleger for mange minutter hver dag? Vi kan tilpasse platformen til automatiske at sende e-mails til kolleger, SMS’er til kunder eller noget tredje. Det er helt op til dig og jeres behov.

excel undgå fejl

UNDGÅ FEJL

Det er kedeligt at taste tal ind i et regneark og kopiere dem rundt. Men det øger også risikoen for fejl, og det kan få konsekvenser. Vores platform fjerner risikoen ved at håndtere og flytte information for dig

Virksomheder der har sparet tid og penge med vores it-løsninger:

Fra kaotiske regneark, til unikt forretningssystem​

Mange små og mellemstore virksomheder bruger Excel til at holde styr på ordrer, fakturering, logistik, kalkulationer og en lang række andre informationer i hverdagen.

Det er en smart, nem og billig løsning for de fleste til at starte med.

Men ofte sker det, at der kommer flere (og mere komplicerede) regneark til i takt med at virksomheden vokser, og så bliver det sværere og sværere at bevare overblikket. Og når det sker, så begynder fejlene at opstå.

Kender du til det?

Vores simple og brugervenlige it-løsninger hjælper dig og dine kolleger med at holde snuden i sporet, så I kan bruge tiden på det, I er bedst til.

excel

På under 2 minutter kan du blive klogere hvad vi kan gøre for dig:

Afspil video om transformio skræddersyet it system
excel

En nem vej til at skabe de dokumenter I bruger mest​

I mange virksomheder er det vigtigt for medarbejderne, at de kan få ordrebekræftelser, følgesedler eller andre specielle dokumenter i det øjeblik, de har brug for dem til en kunde. 

Har din virksomhed også den slags behov?

I så fald ved du, at det ikke gavner kunderelationen, hvis du først skal flytte data rundt mellem regneark i Excel eller andre systemer og wordfiler, inden du kan færdiggøre et dokument til kunden.

Tværtimod, faktisk.

Med vores platform kan du danne dokumentet med få klik på din telefon og sende det som eksempelvis pdf til din kunde. Det er nemt, sikkert og hurtigt, fordi platformen er fuldt integreret med data fra jeres andre systemer,

Og dokumenter bliver naturligvis skabt til jeres behov, så de indeholder præcis den information der er brug for.

Hvad koster en tilpasset
it-løsning?

Hvad får du ud af et samarbejde med os?

Ved et samarbejde med os får du en komplet abonnementsløsning, der starter med en analyse af din virksomheds effektiviseringsmuligheder, efterfulgt af en skræddersyet løsning og tæt implementering. 

Det kan være temmeligt dyrt at lave en fejl i Excel:

1302 excel 4

Vi bygger din it-løsning med low-code software

Har du hørt om Zoho Creator? De er førende inden for såkaldt low code software, og deres software bliver brugt af Amazon, Volkswagen, Saint-Gobain, os i Transformio og flere end 6 millioner andre.

Deres software gør det muligt at bygge fleksible, sikre og stabile platforme langt hurtigere og billigere end det kan lade sig gøre ved traditionel softwareudvikling – både til computer, mobil og tablet.

Der er et hav af integrationsmuligheder, det er Cloud-baseret og så virker den færdige platform både til Android, iOS og Windows.

Men alt det behøver du ikke bekymre dig om.

Vi tager os af det hele. Du kan blot læne dig tilbage og nyde en komplet platform, som virker på alle jeres enheder overalt i verden – og som nemt kan tilpasses i takt med, at jeres behov ændrer sig.

Alt sammen til fast månedlig pris, naturligvis.

Det siger vores kunder om deres skræddersyede it-løsning:

“Vores nye transportsystem har gjort vores hverdag så meget nemmere og kunderne er vilde med de præcise opdateringer de modtager på sms”

Czeslaw Jankiewicz (Ejer), CR Logistic

“Har på professionel vis løftet min virksomheds proces for kundeforespørgsler fra at være manuel og tidskrævende til en digitaliseret proces med større struktur på data.”

Claus Menne (Direktør), Altansmeden

“Transformios skræddersyede shipping software samlede trådene for os, og jeg kan med 100% sikkerhed sige, at vores hverdag er blevet nemmere og mere effektiv takket være Transformios input og platform.”

Lars Varming (String Manager), Sealand Europe

gentag excel

Er du træt af ensartede (og kedelige) opgaver i Excel?

excel tid

Ved du, hvor mange timer du og dine kolleger bruger på regneark i løbet af en arbejdsdag? Eller en måned?

glad excel

Tror du, at din arbejdsdag ville blive sjovere, hvis du kunne bruge din tid mere fornuftigt?

En fremtidssikret it-løsning

Er du i tvivl om, hvad din virksomheds behov er om et år? Eller syv år?

Det tager vores platform højde for.

En af de helt store fordele ved low-code software er nemlig, at platformen nemt kan udvides med nye funktioner som servicestyring, tidsregistrering eller et ordrestyringssystem, hvis I får behov for det på et tidspunkt.

Som tiden går, kan indbygget AI-teknologi og maskinlæring også give kompetente bud på udvikling i lagerbeholdning, forventet antal ordre eller give besked om, at det er tid til et serviceeftersyn af kundens maskine.

Og du kan følge med, uanset om du er i Silkeborg eller Singapore.

Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne i gang.

1302 excel 5

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.