Et skræddersyet system til servicerapporter​

Gør din hverdag mere effektiv, med et field service system til styring af serviceopgaver, der bliver lavet til din virksomheds unikke behov

servicerapport excel

Hænger du også fast i manuel servicerapportering

Pipedrives intuitive design gør det nemt at komme i gang og fokusere på salg i stedet for oplæring, hvilket sparer tid og ressourcer.

servicerapport

Mindre manuelt arbejde

Den tilgang sænker jeres beslutningstagning, og kan endda forhindre jer i at afdække værdifulde indsigter, der er begravet i ustrukturerede data. Alt sammen komplikationer der sætter jeres vækst og kundetilfredshed i fare.

servicerapport skræddersyet

En løsning designet specielt til jer

Sig farvel til unødvendige funktioner og komplekse grænseflader. Med en skræddersyet digital løsning, kan I automatisere manuelle opgaver, reducere fejl, og låse op for værdifulde indsigter der kan drive jeres virksomhed fremad

Afspil video om transformio skræddersyet it system

Drop servicerapport-skabelonerne i Excel og Word

Og sæt turbo på jeres produktivitet med jeres eget system til servicerapporterne
servicerapport field service

Fast månedlig pris

Gør budgettering nemmere og regnskabschefen glad – en løsning med 5 brugere koster eksempelvis fra kr 1.900 om måneden

servicerapport field service

Værdi fra jeres data

Vores skræddersyede servicerapportprogram hjælper jer med at generere præcise og detaljerede rapporter for at træffe informerede beslutninger.

servicerapport field service

Skræddersyet til jeres behov

Vi mener, at software skal tilpasses til virksomhedens behov – ikke omvendt. Derfor tilbyder vi en løsning, der kan tilpasses præcist til jeres unikke krav og processer.

Vil du bøvle med standardprogrammer eller have et Field Service Management system der bliver bygget til at løse jeres behov?

Virksomheder der har sparet tid og penge med vores it-løsninger:

Vores basisplatform indeholder alt dette:

Det skal være nemt at komme i gang med jeres nye it-systemer, derfor klarer vi alt opsætning for jer, så systemet er klar til brug. Nedenstående er inkluderet i vores basisplatform:

Optimer jeres servicetilbud med en unik field service management-løsning

Gør jeres arbejde lettere og mere effektivt med et intuitivt og tilpasset system til servicerapportering.

Vi er med på, at mange virksomheder stadig bruger traditionelle metoder som Excel eller Word til at oprette deres servicerapporter, fordi det er sådan man altid har gjort.

Det er derfor, vi har udviklet en moderne og effektiv løsning, der er designet til at passe perfekt til jeres virksomheds behov.

Fra overvågning af servicekvalitet til integration med regnskabsprogrammer, hjælper vores servicerapportprogram jer med at spare tid, reducere omkostninger, og forbedre jeres kundeservice.

Vi tager os af hele implementering og bygger systemet op, så det passer til jeres nuværende arbejdsgange og skabeloner.

servicerapport field service

Vores glade kunder siger:

Czeslaw Jankiewicz
Czeslaw Jankiewicz
CR Logistic
Vores nye bookingplatform har gjort vores hverdag så meget nemmere. Vi sparer meget tid på den enkelte booking, og kunderne er vilde med de præcise opdateringer de modtager på sms.
claus menne fra altansmeden
Claus Menne
Altansmeden
Har på professionel vis løftet min virksomheds proces for kunde forespørgsler fra at være manuel og tidskrævende til en digitaliseret proces med større struktur på data. Kan absolut anbefale Transformio.
anders ormstrup sealand
Anders Ormstrup
Sealand Europe
Anders fra Transformio var god til at forklare alt det man skulle vide, og hurtigt finde brugerens grund niveau
lars varming
Lars Varming
Sealand Europe
Rigtig god service fra Transformio, der altid er hjælpsom omkring eventuelle ændringer til platformen. Samtidig, så er der upåklagelig support, når der er behov for det, og altid med en løsningsorienteret approach.

Servicerapporter skræddersyet til jeres behov

Vi tror på, at hver eneste virksomhed er unik, og derfor fortjener en unik løsning. Ved at bygge et system til servicerapporter fra bunden, sikrer vi, at I får et system, der er tilpasset præcis jeres behov.

Vi udnytter kraften i værktøjet Zoho Creator og bruger dermed standardmoduler, der er fuldt ud tilpasselige, hvilket gør, at vi kan levere høj kvalitet til en lav pris. Disse moduler giver os fleksibilitet til at designe og udvikle et system, der passer perfekt til jeres forretning uden unødvendige omkostninger.

Ingen unødvendige funktioner, ingen komplekse brugerflader – kun det I har brug for. Vi arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres processer, udfordringer og mål, og vi bygger et system, der afspejler dette.

Med vores skræddersyede system til servicerapporter får I mere end bare et værktøj – I får en løsning, der passer perfekt til jeres virksomhed, og det til en pris, der er overkommelig.

3.0 WEB FEATURE servicerapport 800 x 640

Udnyt kraften i jeres data

Data er blevet en uvurderlig ressource i den moderne forretningsverden. Men for mange virksomheder ligger en stor mængde af denne værdifulde ressource ubrugt hen, gemt i spredte Excel-ark og Word-dokumenter. Vores servicerapportsystem ændrer dette.

Ved at centralisere og strukturere jeres servicerapportdata, hjælper vores system jer med at omdanne rå data til brugbare indsigter. Med det rigtige værktøj kan jeres data hjælpe jer med at optimere jeres serviceprocesser, forbedre jeres kundeservice og endda opdage nye forretningsmuligheder.

Tag informerede beslutninger baseret på data

Med vores skræddersyede servicerapportsystem kan I nemt generere præcise og detaljerede rapporter, der kan guide jeres beslutningsprocesser. I stedet for at gætte jer frem, kan I træffe informerede beslutninger baseret på solide data.

Vores system tilbyder desuden avancerede analysefunktioner, der gør det nemt at identificere mønstre, tendenser og sammenhænge i jeres data. Dette kan hjælpe jer med at forstå jeres virksomheds ydeevne på et dybere niveau og finde effektive måder at forbedre den på.

Med vores servicerapportsystem er jeres data ikke længere bare tal i et regneark – det bliver en kraftfuld ressource, der kan drive jeres virksomhed fremad.

3.0 WEB FEATURE servicerapport 800x800 1

Hvad koster et tilpasset service management system?

Prøv vores investeringsberegner og få et fingerpeg:

Løsningen

Medgivet, vi har ikke en fast og 100% korrekt pris på jeres ønskede løsning endnu, da der er mange faktorer der spiller ind.

For en tilpasset løsning, når I dog langt med eksempelvis 150 klip.

MEN HUSK – vores basisplatform er altid gratis at implementere.

Prismodel

En it-løsning fra Transformio består af flere dele:

En fast pris på selve udviklingen af platformen. HUSK – vores basisplatform implementeres gratis. 

Derefter et månedligt abonnement baseret på antallet af brugere samt en pakke bestående af løbende support, vedligehold og drift af platformen.

Ingen bøvl

Vores priser er all-inclusive:

I skal ikke bekymre jer om sikkerhedsopdateringer, back-ups, installationer eller brugeradministration.

Vi udvikler jeres system, så alt det tekniske bøvl ordner sig selv, uden I behøver at gøre andet end at bruge løsningen.

Investeringsberegner

Ét klip svarer til 20 minutters udviklingsarbejde eller 15 minutters konsulentarbejde. Ubrugte klip kan refunderes

DKK
DKK
DKK

*Ved årlig betaling gives 20% rabat på licenser

Over 36 måneder, skal I blot spare minutters arbejde om dagen, så har jeres nye it-løsning tjent sig selv hjem.
DKK

Skal vi finde ud af, om vi også kan hjælpe jer?

Så kan du booke en gratis halv times rådgivning hér:

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.