dansk Pipedrive partner

Transformio er dansk Pipedrive Partner

Transformio er glade for at blive udnævnt til dansk Pipedrive Partner. Pipedrive er det nemme og effektive CRM-system, bygget til små og mellemstore virksomheder.

Som nyudnævnt dansk Pipedrive partner er Transformio klar til, at digitalisere og forenkle hvordan danske virksomheder håndterer deres salgsprocesser og kundehåndtering. Pipedrive tilbyder brugervenlige, smarte og effektive værktøjer, der omdanner forretningsudfordringer til muligheder og hjælper med at finde og administrere kvalitetsleads, lukke aftaler hurtigere og pleje kunderelationer.

– Med udnævnelsen til dansk Pipedrive partner er vi begejstrede for, nu at vi nu kan tilbyde danske virksomheder et ekstremt stærkt produkt der hurtigt og omkostningseffektivt, kan løfte digitaliseringsniveauet til nye niveauer, siger direktør Anders Ager.

– Vi er meget heldige at kunne byde Transformio velkommen i Pipedrives løsningsudbyder-økosystem. Vores partnere spiller en grundlæggende rolle i at facilitere og udnytte løsninger, der er skræddersyet til de unikke behov og vækstmuligheder for små virksomheder. Vi er begejstrede over at have Transformio i vores globale netværk af dedikerede partnere, som, ligesom os, har til mission at støtte små virksomheder i jagten på vækstmuligheder. Jeg ser frem til det næste kapitel af fortsat succes sammen med vores partnere,” sagde Sean Evers, Pipedrives VP of Sales and Partners.

Transformio leverer skræddersyede CRM-løsninger til danske virksomheder

Transformio har med deres dybdegående kendskab til danske virksomheders behov og udfordringer mulighed for at levere skræddersyede løsninger, der optimerer salg og kundehåndtering. Som Pipedrive-partner kan Transformio tilbyde avancerede CRM-løsninger, der ikke blot forenkler og effektiviserer arbejdsgange, men også sikrer en høj grad af tilpasning og integration med eksisterende systemer. Dette gør det muligt for virksomheder at få et mere komplet overblik over deres salgsproces og kundedata, hvilket i sidste ende leder til bedre beslutningstagning og øget vækst.

En af de største fordele ved at anvende Pipedrive er den intuitive brugerflade, som gør det nemt for brugere at tilpasse CRM-systemet til deres specifikke behov uden omfattende teknisk viden. Derudover tilbyder Pipedrive en omfattende række integrationer med andre populære værktøjer og platforme, hvilket gør det muligt for virksomheder at samle alle deres data ét sted og få et mere sammenhængende billede af deres aktiviteter.

Læs mere om Pipedrive og prøv CRM-systemet gratis i 30 dage hér.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.