Kontakt

Transformio

Kay Fiskers Plads 10
DK-2300 København S
CVR: 41441224

Telefontider:
Mandag - Torsdag 10:00 - 15:30

Send en besked​

Skal vi finde ud af, om vi også kan hjælpe jer?

Så kan du booke en gratis halv times rådgivning hér:

Hvem er Transformio?

Transformio skaber værdi ved at designe budgetvenlige softwareløsninger til mindre virksomheder. Vi sætter os helhjertet ind i vores kunders behov og skaber løsninger der giver overskud og indsigt i hverdagen.

Vores virksomhed så dagens lys i 2019 da en iderig shippingmand så potentialet i at hjælpe mindre virksomheder med at katapultere deres digitaliseringsprocess gennem simplificering og optimering.

Vores grundlægger havde seks år tidligere stiftet bekendtskab med en ny type software, der tillader en stor grad af individuel tilpasning. Nærmest som en kasse byggeklodser der kan kombineres på alle tænkelige måder.

Vi mener at vores fornemmeste opgave er at forstå vores kunders liv og forretning til fulde, og gennem teknologi, forenkling, optimering og gennemsigtighed at hjælpe dem til, at realisere deres fulde potentiale gennem kreation af applikationer der passer til den enkelte virksomheds behov.

Ingen smarte modeord

Vi gemmer vi os ikke bag smarte modeord, men taler åbenhjertet om muligheder og løsninger og ikke mindst begrænsninger. Vi tror på at vores produkter er bedst, ikke når der ikke er mere at tilføje, men når der ikke er mere at tage væk.

For os er vores kunderelationer et vedvarende forhold. Ligesom vores produkter der skal følge med hverdagen. Vores løsninger er aldrig færdige, men skal konstant reflektere den kontekst de benyttes i.

Vi stræber efter at skabe en meningsfuld arbejdsplads hvor vores ultimative fokus er, at forløse vores fælles menneskelige potentiale. Vi vægter nære relationer, at være noget for andre og kræver at vi alle dagligt bliver klogere på os selv og hinanden.

Vi er Transformio og vi er sat i verden for at katapultere mindre virksomheder mod en mere digital, meningsfuld og simpel fremtid.

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.