Kontakt

Transformio ApS

Richard Mortensens Vej 4
DK-2300 København S

Telefontider:
Mandag - Torsdag 10:00 - 15:30

Send en besked​

Skal vi finde ud af, om vi også kan hjælpe jer?

Så kan du booke et 20-minutters møde hér:

Hvem er Transformio?

Transformio skaber værdi ved at designe budgetvenlige softwareløsninger til mindre virksomheder. Vi sætter os helhjertet ind i vores kunders behov og skaber løsninger der giver overskud og indsigt i hverdagen.

Vores virksomhed så dagens lys i 2019 da en iderig shippingmand så potentialet i at hjælpe mindre virksomheder med at katapultere deres digitaliseringsprocess gennem simplificering og optimering.

Vores grundlægger havde seks år tidligere stiftet bekendtskab med en ny type software, der tillader en stor grad af individuel tilpasning. Nærmest som en kasse byggeklodser der kan kombineres på alle tænkelige måder.

Vi mener at vores fornemmeste opgave er at forstå vores kunders liv og forretning til fulde, og gennem teknologi, forenkling, optimering og gennemsigtighed at hjælpe dem til, at realisere deres fulde potentiale gennem kreation af applikationer der passer til den enkelte virksomheds behov.

Ingen smarte modeord

Vi gemmer vi os ikke bag smarte modeord, men taler åbenhjertet om muligheder og løsninger og ikke mindst begrænsninger. Vi tror på at vores produkter er bedst, ikke når der ikke er mere at tilføje, men når der ikke er mere at tage væk.

For os er vores kunderelationer et vedvarende forhold. Ligesom vores produkter der skal følge med hverdagen. Vores løsninger er aldrig færdige, men skal konstant reflektere den kontekst de benyttes i.

Vi stræber efter at skabe en meningsfuld arbejdsplads hvor vores ultimative fokus er, at forløse vores fælles menneskelige potentiale. Vi vægter nære relationer, at være noget for andre og kræver at vi alle dagligt bliver klogere på os selv og hinanden.

Vi er Transformio og vi er sat i verden for at katapultere mindre virksomheder mod en mere digital, meningsfuld og simpel fremtid.