Vores fortælling

Fra arbejdspladsen til din stue, fra førersædet i din bil og kontor, fylder teknologien mere og mere af vores liv. Og på trods af gode intentioner, kan hvert lille stykke tech faktisk gøre tingene mere komplicerede med nye systemer at lære og nye logins at huske.

Det er teknologi-overlad og kan slå produktiviteten helt ihjel.

Samtidig er ineffektive processer og systemer nogle af de store syndere, når det kommer til at spilde tid, penge og kræfter i virksomheder i dag. De kan skabe et mareridt af uendelige dataintegrationer og datasikkerhedsproblemer, og det går ud over effektiviteten.

Og det er derfor Transformio eksisterer.

For at hjælpe virksomheder med at få overskud i hverdagen og fokusere på det, der virkelig betyder noget. For at levere indsigt og råd om hvilken teknologi, i rent faktisk har brug for.

For at skabe enklere arbejdsgange. For at sænke omkostninger. For at strømline jeres virksomhed og frigøre jeres tid til at fokusere på det i er bedst til.

For at formidle digital enkelhed.

En it-konsulent der ikke kan - og vil -det hele

Vi er en konsulentvirksomhed specialiseret i low-code applikationer, som hjælper SMV’er med at tilpasse sig det hurtigtudviklende digitale landskab ved at skabe enklere og mere fleksible løsninger.

Vores fremgangsmåde er omkostningseffektiv og fungerer ved at benytte eksisterende hyldesoftware, til at bygge applikationer til din virksomhed med simple brugerflader der fungerer både alle gængse platforme.

Vi arbejder også dedikeret på at hjælpe jer med at udvinde mere handlingsrettet viden fra den voksende mængde data, i er i besiddelse af for derved at være et skridt foran markedet og dine konkurrenter.

Vi gør din virksomheds teknologi til en enkel, behagelig og intuitiv oplevelse, så du i stedet kan fokusere på dét, der virkelig betyder noget. Vi skærer ind til benet og holder os til det essentielle i vores råd og forslag, så du kan få mest værdi for dine penge.

Vigtigst af alt er at vi går hele vejen sammen med dig.

Hos Transformio er forpligtigelsen til vores kunder livslang. Uanset hvilken teknologi, app eller platform vi udvikler for vores kunder, tilbyder vi altid oplæring og støtte for at sikre at i høster alle fordelene ved jeres nye digitale investering.

Spar din virksomhed for teknologioverbelastning med en enkel udviklingstilgang, som er omkostningseffektiv og gør arbejdsgangen mere simpel.

Få fuld fordel af vores råd, kompetencer og indsigt i at bruge low-code, og få lettilgængelige applikationer til at imødekomme din virksomheds behov.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.