Transformio er godkendt SMV DIGITAL rådgiver

Få vejledning om tilskudspuljerne i SMV Digital programmet eller rådgivning om jeres næste digitaliseringsprojekt

Vil I styrke jeres virksomheds vækst gennem digital omstilling?

Så er I en oplagt kandidat til at søge om tilskud gennem SMV:Digital-programmet.

Gennem SMV:Digital-ordningen, kan i ansøge om tilskud til indkøb af privat rådgivning, der hjælper jer med at gennemføre en digital omstilling af jeres virksomhed.

Der findes også en investeringsstøttepuljer der kan bruges til indkøb af ny teknologi – herunder software og it-systemer.

Det bliver ofte åbnet nye puljer som kunne være relevante for jeres digitale omstillinger. Læs mere herunder.

Kriterier for tildeling af tilskud

For at jeres ansøgning kan komme betragtning for tildeling af tilskud, er der visse overordnede krav til ansøgervirksomheden skal leve op til.

Blandt andet:

smv digital rådgiver

Transformio er godkendt SMV:DIGITAL rådgiver

Gennem SMV:DIGITAL-ordningen kan virksomheder søge om tilskud til privat rådgivning, og dermed få ekstern hjælp til digital omstilling.

Transformio er godkendt som rådgiver under SMV:Digital programmet. Dét betyder at vi kan hjælpe virksomheder med at identificere, hvor I virksomheden der er størst potentiale for at digitalisere.

Jeres projekt kan eksempelvis være af afklarende karakter, hvor I måske ønsker at identificere, hvilke løsninger der er relevante for at løse jeres konkrete udfordring eller identificerede potentiale.

I kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så I er sikre på at I indkøber præcist det som i har brug for og bedst muligt høster gevinsterne ved jeres digitale investering.

smv digital rådgiver

SMV:Digital Tilskudspuljer

3 relevante puljer der kan søges:

smv digital tilskudspuljer

Investeringsstøtte

Tilskud: Op til 250.000 kr
Åbner for ansøgninger:
Ikke åben i øjeblikket

Puljen er målrettet dig, der ønsker at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds produktivitet eller eksport. Som ansøger skal du opstille en business case for investeringen, og på den baggrund kan du blive tildelt en voucher. Du kan også få rådgivning vedrørende implementering af din investering.

smv digital tilskudspuljer

Tilskud til privat rådgivning

Tilskud: 50.000 kr
Åbner for ansøgninger:
Ikke åben i øjeblikket

Puljen er er for dig, der oplever udfordringer ved at tage det næste digitale skridt, som kan være manglende inspiration eller viden, eller udfordringer med opstart eller drift af webshop og online salg. Det kræver ikke et færdigt digitalt projekt, men du skal have identificeret et område, hvor du har brug for hjælp til at afdække muligheder og behov for rådgivning.

WEB 375x250 smv digital tilskudspuljer 1

Tilskud til privat rådgivning

Tilskud: 100.000 kr
Åbner for ansøgninger:
18. marts 2024

Puljen er er for dig, der har en idé om, hvordan digitalisering, e-handel eller automatisering kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds konkurrenceevne, men har brug for rådgivning til at komme i gang eller gennemføre projektet. Rådgivningen kan være til at identificere relevante løsninger og business casen, samt til implementering og teknisk integration af ny teknologi, for at sikre at du indkøber præcist hvad du har brug for og høster gevinsterne ved investeringen.

Skal vi vejlede jer om ansøgningen?

Transformio er godkendte af SMV:DIGITAL rådgivere

Gennem en dybdegående forståelse for jeres virksomhed og forretning, hjælper vi jer med at opnå digital succes.

Vi agerer som ”digitale skræddere” og udvikler it-løsninger, der er skabt med jeres forretning for øje. 

Vi er godkendt til at yde rådgivning indenfor følgende områder:

Vi rådgiver små og mellemstore virksomheder om faldgruberne ved traditionalle ERP-systemer, især med fokus på om de har den rette størrelse og kritiske masse til at få fuldt udbytte af platformen.

Derudover rådgiver vi om, hvilke alternativer der kan være relevante, fremfor de mere traditionalle softwarepakker.

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.