Sådan digitaliserer I jeres arbejdsgange

Sæt turbo på produktiviteten og minimer risikoen for fejl ved at standardisere og digitalisere jeres processer og arbejdsgange

Er du træt af tunge manuelle arbejdsprocesser i dit daglige arbejde? 

Boost produktiviteten med automatisering og enkle softwareløsninger. Automatisér tidskrævende opgaver, få intuitive datarapporter og erstat besværlige processer med digitale alternativer.

Lad os tale om din situation og se, hvordan vi kan forvandle manuelle arbejdsgange til digitale processer. Spar tid og fokuser på din kerneforretning. Se nedenfor for områder, hvor vi kan hjælpe med digitalisering.

clock up arrow

Øget effektivitet

stats

Bedre indsigt

workflow setting

Enkle processer

Automatisér tidskrævende opgaver og spar tid.

Få skræddersyede rapporter til forbedring af driften

Erstat besværlige manuelle arbejdsgange med digitale og automatiserede løsninger.

Fordelene ved digitalisering og automatisering:

Afspil video om transformio skræddersyet it system

Eksempler på arbejdsgange der kan digitaliseres:

Ordrestyring

Digitalisér og automatisér hele din ordrestyring og øg din produktivitet med mindre administration og automatiserede beregninger.

Skræddersyet IT-system

Vi ved det godt, ofte findes der ikke et produkt der løser jeres unikke udfordringer. Heldigvis, har det aldrig været nemmere og billigere at få udviklet et simpelt IT-system til din virksomhed.

Digital database

Skil dig af med dine Excel-ark, gamle Access-databaser og fysiske papirer, og få styr på dine data med en let og overskuelig cloudbaseret database, der let integreres med jeres andre systemer

Servicerapporter

Til virksomheder der udfører unikke serviceopgaver - er der brug for it der understøtter jeres specikke arbejdsgange. Herunder 100% tilpassede servicerapporter

Digital rådgivning til din virksomhed

I Transformio finder du en rådgiver til din digitale transformation. Du har garanteret allerede gjort dig nogle tanker over, hvor din virksomhed står nu og her, og i hvilken retning du gerne vil bevæge den.

Måske ved du, at du ønsker at effektivisere dine processer, men ved ikke hvor du skal starte og føler et behov for digital rådgivning og sparring. Uanset hvor du står, så lytter vi som din digitale rådgiver til dit input og stiller relevante spørgsmål, som kan fremme dialogen og tænke alle dine behov og ønsker ind i en potentiel løsning til din virksomhed.

Du har sikkert også nogle spørgsmål omkring dine eksisterende digitale løsninger, som du gerne vil optimere på og automatisere. Vores løsning integreres nemt med eksisterende systemer og platforme, så på den måde forbinder vi alle enderne og optimerer din virksomheds arbejdsgange.

Husk på, at vores løsning er skræddersyet til din virksomheds behov, så du kan trygt overlade udviklingen af din færdige løsning til os. Som din digitale rådgiver lytter vi naturligvis til dine ønsker og behov. Det er hele fundamentet for vores forretning og samarbejde.

Hvad koster en tilpasset
it-løsning?

Hvordan kommer vi videre med digitalisering?

Det kan være svært at navigere i den digitale jungle i dag. Ved en simpel internetsøgning finder du utallige løsninger til blot en enkelt funktion i din virksomhed. Derfor kan det være svært at danne overblik over, hvad du skal vælge.


Og vil den løsning kunne integreres i de løsninger, som du har behov til de resterende funktioner i din virksomhed?


Her kommer Transformio ind i billedet og yder den digitale rådgivning og sparring sammen med dig i en overskuelig proces.

Læs mere i vores digitaliseringsguide:

I denne guide giver vi jer et bredt perspektiv på digitalisering. Vi diskuterer blandt andet over fordelene ved at digitalisere jeres arbejdgange, men også hvilke faldgruber I skal være opmærksomme på. Sidst man ikke mindst, forklarer vi hvordan man som mindre virksomhed kan gribe den forestående digitaliseringsrejse an

Fra flaskehals til øget produktivitet på 7 trin

Transformio er med hele vejen i jeres digitale transformation. Lige fra den digitale rådgivning til den fortsatte udvikling af jeres løsning. Nedenfor finder du en kort gennemgang af processen. Vi kalder det ”Fra flaskehals til øget produktivitet på 7 trin”

digitalisering processen

Digitaliseringsstrategi og digital udvikling

Når vi leverer jeres it-system, er det er ikke blot ment som en færdig leverance. Den er en del af det større digitale billede, som vi i samarbejde med dig tegner og bliver enige om.

Med andre ord produceres der en digitaliseringsstrategi. Du har allerede bevæget dig over i tankerne om en digitaliseringsstrategi, når du indgår et samarbejde med Transformio.

Vi hjælper dig med at kortlægge strategien, som din digitale løsning bliver en del af. Det er nemlig ikke uvæsentligt at begynde at tænke alle systemer, såsom økonomistyring eller CRM-systemet, sammen i en overordnet strategi, således at du også tager højde for, hvor virksomheden skal være om tre år.

Sammen definerer vi de største digitaliseringspotentialer ud fra din virksomheds nuværende arbejdsgange samt mål, mission og vision.

digitalisering strategi

Digitaliseringsstrategi

Når vi siger digitaliseringsstrategi kan det lyde som en stor mundfuld, men i virkeligheden handler det blot om, at strukturere en langsigtet plan for jer, så I med en effektiv digitaliseret løsning nemmere og hurtigere kan opnå virksomhedens mål ved at skabe mere tid til at fokusere på jeres kerneydelse.


Med mere tid på jeres kerneydelse øger I betragteligt 
potentialet for højere omsætning i jeres virksomhed.Hvis du er mere nysgerrig på, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med deres digitalisering og digitale udvikling, så har du mulighed for at læse mere om nogle af vores samarbejder her.

Automatisering af manuelle processer i din virksomhed

Du har sikkert nogle manuelle arbejdsgange, som du er træt af. Måske har du også nogle, som du slet ikke tænker over i din daglige arbejdsgang. Der kan være mange små manuelle processer, som du føler er overkommelige, som de er, men hvis din virksomhed vokser, så vokser mængden af manuelt arbejde også. Derfor er det til din virksomheds fordel at automatisere de manuelle processer.

Eksempler på automatisering af manuelle processer:

digitalisering automatisering

Eksempler på fordele ved automatisering af manuelle processer: ​

Der er mange administrative processer i din virksomhed, og jo flere du automatiserer, jo mere effektiv og produktiv bliver du og dine medarbejdere, og på den måde bliver din virksomhed meget mere kosteffektiv med potentiale for øget omsætning.

Digitalisering i danske virksomheder

En undersøgelse fra 2021 omkring digitalisering af fynske virksomheder har vist, at de virksomheder, der havde et højt digitaliseringsniveau, kom bedre igennem coronapandemien sammenlignet med virksomheder med lavt eller ingen digitaliseringsgrad.

70% af de adspurgte virksomheder, som har digitaliseret op til flere
arbejdsgange og processer, oplevede, at de fik godt udbytte af deres digitale transformation.

Undersøgelsen lægger vægt på, at man som virksomhed kan danne sig et overblik over sine nuværende processer og beskrive dem for at identificere digitaliseringspotentialer.


Der bliver specielt fokuseret på tre elementer, som kan optimeres digitalt:

944x630 digitalisering 3

Hjælp til digital rådgivning og strategiudvikling

Mange af de mindre danske virksomheder føler ikke, at de har tilstrækkelig viden og ressourcer til selv at påbegynde arbejdet.


Og det er her Transformio kan bidrage til virksomhedernes digitale transformation med digital rådgivning og en digitaliseringsstrategi. Vi arbejder kun med små- og mellemstore virksomheder
(SMV’er), så vi har erfaringen i at forstå udfordringerne og arbejdsgangene i din virksomhed.


Og lad det bare være sagt med det samme; langt de fleste virksomheder har et digitaliseringspotentiale. Vi hjælper dig med at kortlægge hvilke du bør gå efter, og hvordan du kan målrette dine digitale investeringer mod din virksomheds fremtidsplaner.

Optimer jeres hverdag med automatisering og digitalisering

Mere tid til at skabe værdi

Skil dig af med din liste af
tidskrævende manuelle
processer og automatisér
din virksomheds daglige
arbejdsgange.

Fokuser på din kerneydelse

Med automatisering af de
administrative
arbejdsgange får du mere
tid til effektivt at udvikle
din kerneydelse.

Nærværende digital rådgivning

Vi er med dig hele vejen
og sparrer med dig før,
under og efter processen
omkring din
digitaliseringsstrategi.

It-løsninger I kan forstå

Transformio leverer it-løsninger der er til at forstå (og bruge), så I kan drive jeres virksomhed med større overskud, indsigt og effektivtet. 

Ingen smarte ord. Ingen tekniksnak.

Kun åbenhjertig dialog om din virksomheds udfordringer, behov og muligheder.

Driv forretning på den smarte måde

Erstat jeres tunge arbejdsgange med et it-system der bliver skabt til at løse jeres problemer

container problem

SAMMEN FINDER VI PROBLEMET

Vi sætter os ned og tager en snak om, hvilke udfordringer og problemstillinger I oplever sætter en stopper for jeres produktivitet og arbejdsglæde

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

SAMMEN LÆGGER VI PLANEN

Med jeres input lægger vi en plan for, hvordan vi bedst når i mål med opgaverne. Når det er på plads, begynder vores konsulent at udvikle jeres løsning sammen med vores erfarne udviklere.

kvinde moderne kontor

DU FÅR LØSNINGEN SERVERET

Vi træner jer i jeres nye it-løsning, så den bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed. Og står selvfølgelig hele tiden til rådighed bagefter.

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.