Privatlivspolitik

Tak, fordi du har valgt at besøge vores hjemmeside.

Under punktet privatlivspolitik i toppen af sidene kan du læse vores politik for behandling af de persondata, du giver til os, når du er i kontakt med vores virksomhed, enten som kunde, som bruger på vores hjemmeside eller på anden vis.

Det er vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit og andre personers privatliv i forbindelse med brug af vores services.


Det er vores ypperste mål at behandle persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt, så alle kan føle sig trygge ved at bruge vores services.

Vi ser ikke kun et højt sikkerhedsniveau som et krav for at kunne overholde lov- og myndighedskrav. Vi ser det også som et kvalitetselement i forhold til at kunne tilbyde en sikker service over for kunder og samarbejdspartnere.


Her i privatlivspolitikken har vi skrevet vilkårene for behandlingen af persondata i vores virksomhed og de rettigheder, som du har i den forbindelse.


Har du spørgsmål eller kommentarer – eller vil du gerne i kontakt med os i øvrigt – er du meget velkommen til at kontakte os. 

Transformio ApS

Richard Mortensens Vej 4E
DK-2300 København S

Åbningstider

Send en besked

TRÆT AF AT SPILDE TID (OG PENGE)?

I vores nye guide, viser vi dig, hvordan “digitalisering” ser ud i virkeligheden, og hvordan simpelt software giver jer mindre kedeligt arbejde og dermed tid til mere spændende arbejde

Klik på bogen til venstre for at læse

Og nej, vi skal ikke bruge din emailadresse, dit telefonnummer eller noget som helst andet for at du kan få lov at læse. Selv tak.